به گزارش«دیارباران» برای دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی کشور به طور کامل مشخص شده بود که فتنه ای به این گستردگی نمی تواند تنها در داخل برنامه ریزی شده باشد و دست پنهان سرویس های اطلاعاتی خارجی را در ارتباط با مزدوران داخلی، عیان کردند اما برخی از رسانه ها و شخصیت های رسانه ای و سیاسی، این اتهامات را توهم می دانستند و بر همین اساس سعی در تطهیر سران فتنه داشتند و دارند.
فتنه 88 با اسم رمز “تقلب”، ماه های پیش از شروع انتخابات شروع شد. درست در جریان ثبت نام کاندیداها و مبارزات انتخاباتی، موضوعاتی مانند سلامت انتخابات شکل گرفت و در نتیجه در اردوگاه اصلاح طلبان کمیته ای به نام کمیته صیانت از آرا تشکیل شد. پس از آن بود که وزارت کشور دولت نهم و شورای نگهبان بهمراه نهادهای نظامی و امنیتی، سیبل طیف اصلاح طلبان شدند و به صورت مرموزی، سیاه نمایی خود را آغاز کردند.
روز انتخابات، این پروژه به اوج خود رسید. بیانیه های از پیش نگاشته شده بود که در فضای مجازی منتشر شد و جریان آشوب را به سطح خیابان ها منتقل کرد. شاید خود سران فتنه نیز گمان نمی کردند؛ جرقه ای که در خرمن فتنه انداخته اند تا این اندازه گسترده شود. اما به مرور زمان دم خروس تشکیلات اطلاعاتی غربی و عربی از فتنه بیرون زد. اصلاح طلبان که قصد خود را تظاهرات مسلامت آمیز اعلام می کردند و سعی در تبرئه خود در خون های ریخته شده داشتند، هرگز نتوانستند دلیل محکمی برای هزینه های سنگینی که بر ایران و منافع ملی آن رفت بیاورند.
با تدبیر رهبر معظم انقلاب و اقتدار نیروهای اطلاعاتی و امنیتی کشور، بساط فتنه پس از ماه ها آشوب و بلوا جمع شد اما اگر روزی گوشه ای از توطئه هایی که در این زمان بر ایران رفت توسط دستگاه های اطلاعاتی افشا شود، افکار عمومی ایران به خوبی آگاه خواهند شد، ایران در آن شرایط حساس درگیر چه خطرات وحشتناکی بود.
حجت الاسلام حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات دولت دهم،در این زمینه در تاریخ 5 شهریور 89 گفته بود که سران فتنه بیش از یک میلیارد دلار از کشورهای استکباری دریافت کرده بودند تا در کشور آشوب به راه اندازند.
هدف اصلی فتنه 88 نه بحث انتخابات بلکه براندازی بود و این پروژه از کانال سرویس های اطلاعاتی و امنیتی دشمن به کمک مزدوران داخلی آن درحال انجام بود. حتی دست خیانت تا بدانجا از آستین فتنه گران بیرون می زند که از کشورهای غربی می خواهند تحریم ها را افزایش دهند تا مردم به فکر براندازی بیفتند. مصلحی در این زمینه نیز در 7 دیماه 93 در همایش بازخوانی 9 دی خاطرنشان کرده بود: هزینههای فتنه 88 در مباحث مختلف مانند اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی بسیار سنگین بود که در بحث اقتصادی برخی از سران فتنه 88 با نامهنگاری با سرویسهای اطلاعاتی بیگانه خواهان افزایش تحریم و فشار اقتصادی به ایران شدند که همان زمان شاهد تصویب تحریمهای شورای امنیت بودیم.
حال پس از مدت ها، ابعاد جدیدتری از خیانت اصلاح طلبان به منافع ملی ایران نمایان می شود. مایکل لدین، مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا در یک افشاگری در نشریه «فوربس» عنوان داشته که چاک شامر، سناتور دموکرات مامور فرستادن نامه ای ( + متن نامه ) از سوی وزارت خارجه آمریکا برای میر حسین موسوی، یکی از سران فتنه می شود.
لدین که از حامیان ایجاد انقلاب رنگی در ایران است، با اشاره به انتخابات سال 1388 و اتفاقات پس از آن، نوشته است: «دولت (آمریکا) تصمیم گرفت پیامی برای گروه (میر حسین) موسوی، جنبش سبز، بفرستد. سناتور شامر دوستی در وال استریت داشت که با سبزها در ارتباط بود و همان فرد به عنوان رابط انتخاب شد.»
از شامر خواسته شده بود تا از رهبران سبزها تا از طرف دولت آمریکا پرسیده شود:”سبزها بدانند که این سوالات از سوی وزیر خارجه آمریکا مطرح میشود: چه کاری باید انجام دهیم؟ چه کاری نباید انجام دهیم؟ “پاسخ این پیام در یک یادداشت 8 صفحه ای در تاریخ 30 نوامبر 2009 (9 آذر 88) دریافت شد. به نوشته لدین:”نویسندگان محتاط بودهاند، و متن امضا نشده و من دلایل روشنی دارم که چند نفر در تهران روی آن کار کردهاند.”